Positief kritisch over ambtenaren

Wereldberoemd in heeeel Nederland.

november 19th, 2007 Posted in Zelfbevlekking

Artikel in DAG 19-11-07Dit is de DAG waarvan ik dacht dat ik het me later zou herinneren als de dag waarop ik van een enigszins anonieme ambtenaar transformeerde naar het boegbeeld van ‘De Nieuwe Ambtenaar’…..helaas heeft de DAG het verkeerde artikel afgedrukt met een foutief webadres!Ik zal me dus voorlopig maar moeten schikken in mijn rol als het anonieme boegbeeld van ‘De Nieuwe Ambtenaar’   😉  Lees hier het juiste artikel.

  1. One Response to “Wereldberoemd in heeeel Nederland.”

  2. By admin on nov 19, 2007

    Leuk man, zomaar ineens met je kop in de krant! Erg jammer dat ze daar bij DAG met hun dikke vingers de url verkeerd in het toetsenbord hebben gebokst…

Post a Comment