Positief kritisch over ambtenaren

Jonge honden trofee

december 13th, 2007 Posted in Nieuws, Wassila Hachchi

Mijn T-shirts zijn mooier

Op 24 januari 2008 wordt de I ambtenaar Jonge Honden Trofee ‘FUTUR Jonge Ambtenaar van het Jaar 2007’ bekend gemaakt. Uit een grote groep genomineerden zijn 16 kandidaten geselecteerd en aan een test en selectie-interview onderworpen. Op basis daarvan zijn de volgende 4 finalisten geselecteerd:

Florian Bekkers is teamleider Openbaar Bestuur van de provincie Overijssel. Florian staat voor ambtenaren die hun nek uitsteken en zórgen dat het gebeurt.

Mimi Eelman is afdelingshoofd Ruimte bij de gemeente Texel. Mimi is van het bedrijfsleven overgestapt naar de overheid en wil graag uitdragen dat het goed en bijzonder is om voor de overheid te werken.

Wassila Hachchi werkt als controller bij het ministerie van Economische Zaken, hiervoor was zij werkzaam bij de marine. Wassila pleit voor meer bevlogenheid in de ambtenarij.

Kim Waanders werkt als beleidsmedewerker bij het projectbureau kansspelen van het ministerie van Justitie. Kim staat bekend als een wervelwind. Naast haar werk is zij ook voorzitter van Jong Justitie.

Deze finalisten zullen op 24 januari onder de ogen van het publiek en een deskundige jury bestaande uit prominenten uit overheid, politiek, wetenschap en bedrijfsleven met elkaar de strijd aan gaan, door ‘live’ een aantal opdrachten uit te voeren. De jury zal de winnaar bepalen.

Naast de juryprijs is er ook een publieksprijs te vergeven. Jij kunt hier (officieel) en hier (schaduwstemming) meestemmen.

  1. One Response to “Jonge honden trofee”

  2. By Micah Janz on jan 30, 2011

    This design is wicked! You definitely know how to keep a reader amused. Between your wit and your videos, I was almost moved to start my own blog (well, almost…HaHa!) Great job. I really loved what you had to say, and more than that, how you presented it. Too cool!

Post a Comment