Positief kritisch over ambtenaren

Even voorstellen

december 16th, 2007 Posted in Zelfbevlekking

I amIk ben Maarten en ik ben I ambtenaar!

Het klinkt als in een AA-voorstelrondje, maar ik ben best trots op mijn werk. Ik heb mooie en interessante projecten, veel leuke collega’s en ik volg op kosten van mijn werkgever in mijn vrije tijd een prachtige opleiding. Wat ik nog meer zou willen? Prestatieloon lijkt me wel wat!

Oh ja, ik woon in de hoofdstad, rij in een oldtimer, beweeg af en toe zelf wel eens en ben meer vrijgezel dan niet. Daarnaast blog ik hier af en toe en Twitter ik me suf.

 1. 5 Responses to “Even voorstellen”

 2. By joost on dec 21, 2007

  Hallo Maarten,
  in het kader van je iambtenaar-offensief wil ik je attenderen op de nieuwe arbeidsmarktcampagne van de gemeente schiedam (www.werkenbijschiedam.nl). Onder het motto ‘Als ambtenaar in Schiedam…” wordt voor het eerst ook uitgesproken dat er Ambtenaren worden gezocht. Ik zal op mijn eigen blog arbeidsmarkt.blogo.nl ook aandacht aan dit fenomeen besteden. Ik zal een link opnemen naar jouw blog.

 3. By anti-ambtenaar on sep 7, 2008

  Prestatieloon kun je wel vergeten. Ten eerste moet je daarvoor targets hebben en die heb je niet en ten tweede lijkt me dit onhaalbaar voor iemand die bij de overheid werkt. Accepteer maar dat er verschil is tussen het bedrijfsleven en de overheid en klaag niet, want jullie worden vet betaald.

 4. By Lidwien on okt 9, 2008

  hi Maarten, mag er ook een polo komen???

 5. By Krista on nov 4, 2008

  zooo…een oldtimer??? mag ik vragen wáár jij werkt? ikzelf ben ook een ambtenaar maar verdien lang niet zo goed als jij.

 6. By admin on nov 7, 2008

  @ Lidwien

  Ik ga m’n best voor je doen.

  @ Krista

  Met een beetje googelen worden al je vragen over mij beantwoord. Mare, ik rijd in een jong-klassieker…oftewel goedkoop in de aanschaf en in rijden.

  Maarten

Post a Comment