Positief kritisch over ambtenaren

I ambtenaar 1 jaar !

januari 4th, 2008 Posted in Zelfbevlekking

Er is er één jarig hoera, hoera….

Vandaag Gisteren was het precies 1 jaar geleden dat ik de I ambtenaar hyve ben gestart. We hebben dit jaar al meer dan 1700 collega’s als lid mogen begroeten en dat aantal groeit nog iedere dag.

Het afgelopen jaar bracht ons naast een nieuw logo ook veel in het nieuws. Ik mocht zelfs op de Carrièrebeurs Overheid vertellen hoe leuk en interessant het kan zijn om voor de publieke sector te werken.

Dit jaar zal deze site een gedaantewisseling ondergaan. Naast allerlei nieuwe features en een goedkopere shop, wil ik ook meer gaan samenwerken met andere interessante sites. Voor onze zustersite op hyves hoop ik door te kunen groeien naar tenminste 3.000 leden. Met jullie hulp moet dat natuuurlijk mogelijk zijn.

Ik wens jullie allemaal een heel gezond en werkzaam 2008 toe en ik hoop voor mezelf dat ik dit jaar weer iedere dag met plezier naar mijn werk zal mogen gaan.

Post a Comment