Positief kritisch over ambtenaren

Wassila = I ambtenaar

januari 24th, 2008 Posted in Nieuws, Wassila Hachchi

Winnaar Wassila HachchiWassila Hachchi is vanavond na een spannende finale in Utrecht winnaar geworden van de Futur Award Jonge Ambtenaar van het Jaar 2007. Dat is een hele mond vol, maar in feite is zij onze ambassadrice – zeg maar een boegbeeld I ambtenaar –  voor het komende jaar. Waarom het dan toch 2007 heet is me overigens wel een raadsel.

Nadat Mimi en Kim al eerder afgevallen waren versloeg ze Florian in de finale door een vlammend en vooral persoonlijk betoog over hoe ze haar rol als JAvhJ op zou pakken. Florian, die duidelijk de zaal beter kan bespelen, had alles net iets te goed voor elkaar. Al met al een terechte winnaar vind ik.

Ik heb Wassila een origineel I ambtenaar shirt cadeau gegeven. Ze gaf aan het shirt wellicht tijdens het sporten aan te doen. Kijk, zo zien we dat graag, zwetende I ambtenaren.

Hyvers kunnen haar overigens hier feliciteren.

  1. 2 Trackback(s)

  2. mrt 29, 2010: I ambtenaar » Blog Archive » I ambtenaar wordt bekende politicus
  3. aug 29, 2012: I ambtenaar » Blog Archive » Gastblog Wassila Hachchi

Post a Comment