Positief kritisch over ambtenaren

Deal met MijnVakbond

oktober 5th, 2008 Posted in Mededelingen, MijnVakbond

www.MijnVakbond.NLNee, we krijgen niet meer salaris en nee we hoeven niet nog minder te werken. Wat is dan wel de deal hoor ik jullie denken? Dat zal ik jullie even haarfijn uitleggen. Vanaf morgen werken het CNV Publieke Zaak en I ambtenaar samen.

Waarom deze bijzondere combi?

De reden hiervoor is dat het CNV de positief kritische gedachte achter I ambtenaar ondersteunt. Daarnaast hebben vakbonden over het algemeen genomen een stoffig en ouderwets imago en met deze deal bereiken ze een potentieel groot, enthousiast, jong van geest en internettend ambtenarenpubliek. 

Voor ons is het een goede deal omdat zij de middelen en kennis bezitten om deze site meer inhoud te geven. Een tweede, minstens zo belangrijke, reden is dat we nu ook de beschikking hebben over www.Iambtenaar.nl.  Deze url hebben ze ooit in een helder en visionair moment geclaimd.

Wat gaan we samen doen?

Naast wederzijdse publiciteit en crosslinken gaan we een regelmatig terugkerende rubriek “Vraag het MijnVakbond” op I ambtenaar plaatsen, waar jullie vragen kunnen stellen van arbeidsrechterlijke aard. Heb je altijd al willen weten of we steekpenningen mogen aannemen? De juristen van het CNV weten het antwoord. Extra gratis juridisch advies, speciaal voor jullie.

Proost, op een fijne samenwerking!

  1. One Response to “Deal met MijnVakbond”

  2. By Gerdien Kapma on okt 29, 2008

    De relatie tussen de kredietcrises en de arbeidscultuur in ambtelijkeorganisaties.

    Toen ik vorig jaar mijn analyse en rapport schreef over de arbeidscultuur in ambtelijke organisaties kon ik nog niet bevroeden hoe groot het effect van de ‘value for shareholders’mentaliteit mondiaal zou worden.
    Als je wilt lezen hoe deze mentaliteit ook is doorgedrongen in onze eigen ambtelijke organisaties, bestel dan mijn rapport ‘van intimidatie naar inspiratie’.

Post a Comment