Positief kritisch over ambtenaren

Hiep hiep hoera

januari 3rd, 2009 Posted in Zelfbevlekking

2Vandaag is het precies 2 jaar geleden dat ik de I ambtenaar hyve ben gestart. In 2008 is het ledental meer dan verdubbeld tot bijna 3000 en dat aantal groeit nog steeds.

Het afgelopen jaar bracht ons weer regelmatig in het nieuws. Daarnaast zijn we ook een paar leuke samenwerkingsverbanden aangegaan en kwam de I ambtenaar.nl url in ons bezit.

Ik heb het afgelopen jaar ook gemerkt dat werken, studeren, leven en bloggen niet altijd even goed samengaan, daarom ben ik ook erg blij met de hulp die ik bij dat laatste heb gekregen. Mede-bloggers zijn natuurlijk altijd welkom. Wil jij iets schrijven over je belevenissen als ambtenaar of over de overheid of ambtenaren in het bijzonder, stuur me dan even een mailtje.

Ik hoop dat ik komend jaar weer met veel plezier naar mijn werk mag rijden en dat ik maar vaak genoeg bevliegingen zal hebben. Jullie wens ik in ieder geval allemaal een heel gezond, gelukkig en werkzaam 2008.

En wie jarig is, die trakteert. Win 1 van de 5 gratis I ambtenaar shirts door ons jezelf hieronder te feliciteren. De 5 leukste felicitaties krijgen een gratis shirt.

En de winnaars zijn: Mirelle, Rachael, Judith, Hilde en Gien.

 1. 13 Responses to “Hiep hiep hoera”

 2. By Mirelle Jacobs on jan 11, 2009

  Vanuit Alphen aan den Rijn feliciteer ik Maarten en de mede-bloggers met de 2e verjaardag van Iambtenaar!

  Van Jan-Willem had ik al gehoord dat Pink Ribbon een donatie zou krijgen van 500,=. Ik ben het er helemaal mee eens dat deze stichting een donatie krijgt. Top!

  Ik wens Iambtenaar heel veel succes en nog meer leden dit nieuwe levensjaar.

  Groetjes van Mirelle

 3. By bertjan on jan 11, 2009

  Deze ambtenaar feliciteert je bij deze tijdens zijn werkzaamheden door, een fijne dag gewenst en natuurlijk de volgende dag weer hard aan het werk

 4. By Rachël van Kempen on jan 11, 2009

  Heel hartelijk gefeliciteerd met jullie 2e verjaardag! Ik hoop dat jullie hyves nog een heel stuk zal doorontwikkelen, zonder iets neerwaarts bij te moeten stellen. Ik vind de implementatie van jullie hyves op internet geweldig! Ik wil dan ook in het bijzonder uitkristalliseren dat het convenant dat ik met jullie middels mijn lidmaatschap bij jullie hyves heb zeker zal aanhouden ook al was dit voor mij in de eerste plaats een pilotproject. Ik voel me min of min een stakeholder en doe derhalve mijn best om te participeren. Ik hou van jullie plan van aanpak en vind dat jullie behoorlijk vraaggericht werken. Vandaar nogmaals mijn welgemeende felicitaties en dat jullie nog maar lang zo door mogen gaan. Chapeau!

 5. By Ingrid on jan 11, 2009

  Smakkerdesmak!!!!!
  Van harte gefeliciteerd met je tweede verjaardag….
  Groetjes van een mede-ambtenaartje

 6. By Judith on jan 11, 2009

  Sorry, geen tijd om te feliciteren.
  Heb namelijk ijsvrij 😉 en ga lekker schaatsen!

 7. By Hilde on jan 12, 2009

  GEFELICITEERD!!! Zoooo en nu ga ik weer verder met uit het raam kijken.

 8. By ferdi on jan 12, 2009

  Er is er een jarig hoera hoera, dat kun je wel zien dat is Iambtenaar!
  Dat vinden wij allen zo prettig, ja, ja En daar om zingen wij blij:
  Iambtenaar leve lang, hoe ra, hoera
  Iambtenaar Leve lang, hoe ra, hoera
  Iambtenaar leve lang, hoe ra, hoera
  Iambtenaar leve lang, hoe ra!

  Hierbij dus gefeliciteerd!

 9. By Mieke on jan 12, 2009

  Gefeliciteerd! En zoals bij veel ambtenaren gebruikelijk is er bij een verjaardag taart!

  [IMG]http://i178.photobucket.com]

 10. By Mieke on jan 12, 2009

  Er jammer dat jullie die taart niet kunnen zien….hij ziet er erg lekker uit.

 11. By Johan de Jong on jan 13, 2009

  Dit is een automatisch gegenereerd bericht. Ik ben op dit moment niet aanwezig want ik heb een thuiswerkdag ;-). Graag feliciteer ik u met uw verjaardag. Voor meer vragen kunt u contact opnemen met de feestcommissie euh secretaresse tel. 000000

 12. By annoesjka on jan 13, 2009

  Een LEUKE felicitatie? Moeten we daar niet eerst een werkgroep voor oprichten en vergadersessies voor plannen?

 13. By Gien on jan 15, 2009

  Van harte gewerkt op een feestdag.
  Via een spoor van 2 jaar 2 jaar 2 jaar kom je bij je kamer, je wringt je door de slingers,klimt op je burostoel en je probeert, zittend op een stuk slinger, je computer op te starten. Kom op het is feest, je kijkt, tussen de slingers door, meteen hoeveel felicitaties er in je inbox staan, de bode brengt je een kop koffie erg verkeerd, collega’s feliciteren je, beknuffelen en bekussen je. Je kijkt hoeveel krabbels je hebt ontvangen met vlaggetjes en ballonnen, en je ontvangt netjes je naaste hyvers voor koffie en gebak. Het zijn er heel veel dit jaar, bijna 2852 gebakjes worden naar binnen gewerkt. Het is erg gezellig, zelfs een enkele bezoeker deelt mee in de pret. Uit de lief en leed pot ontvang je dat gewilde leuke presentje voor op je bureau en voor je het weet is deze speciale dag voorbij en ga je met een lege portemonnee (het gebakjes-goed-doel?) en een tevreden, gelukkig gevoel naar huis. Je wil dit nog heel veel jaren mee maken. Ja, het is fijn om ambtenaar..eeh jarig te zijn. Van harte!!!!

 14. By Maurice on jan 16, 2009

  Gemeente Echt-Susteren feliciteerd I Ambtenaar!! Iets te laat, maar beter laat dan nooit!

  ps: er werken rond de 200 ambtenaren hier (ivm de leukste felicitatie ;))

Post a Comment