Positief kritisch over ambtenaren

I ambtenaar aangevallen

februari 12th, 2009 Posted in Mededelingen

boeNiet alleen buschauffeurs en BOA’s liggen tegenwoordig under attack, vandaag werden ook wij slachtoffer van een (digitale) afranseling. Kwaadaardige en staatsondermijnende elementen hebben vandaag deze site kortstondig gehakseld, waardoor jullie verstoken bleven van info en wij van de broodnodige reclamepecunia’s. Maar zoals jullie allemaal al weten kun je ambtenaren de mond niet snoeren. Webmeester Sander heeft deze aanval dan ook snel kunnen counter-attacken.

Nu we zelfs op het net niet meer veilig zijn is het misschien de hoogste tijd dat ik ook maar eens een beveiligingsprojectje bij Guusje ga indienen.

 1. 5 Responses to “I ambtenaar aangevallen”

 2. By Sander on feb 12, 2009

  Nou, nu moet het weer helemaal fris en fruitig zijn. We hadden een nogal oude versie van wordpress geinstalleerd en daar bleek een gat in te zitten waar een trojaans vliegdekschip doorheen wist te komen. Niet alleen hier, maar ook op m’n eigen stukje web. Gelukkig stonden alle plaatjes er nog en is onze database met rust gelaten.

  Heb je je fonkelnieuwe admin gedeelte al gezien? Wel jammer dat ik weinig van die verdubbeling van m’n loon ga merken. Zou dat komen doordat ik al zo rijk ben, of zou het een andere reden hebben?

 3. By Maarten on feb 12, 2009

  …een ambtenaar krijgt wat hij verdiend 😉

 4. By Sander on feb 12, 2009

  Ik ben geen ambtenaar en verdient schrijf je met een thee

  Zo

 5. By Maarten on feb 12, 2009

  temper, temper

 1. 1 Trackback(s)

 2. jul 23, 2009: I ambtenaar » Blog Archive » I ambtenaar aangevallen (2)

Post a Comment