Positief kritisch over ambtenaren

Siebren v/d Berg = Jonge Ambtenaar v/h Jaar

februari 24th, 2009 Posted in Nieuws

Siebren van der BergNiet onze Annemarie de Bont, maar Siebren van der Berg is vanavond in theater Diligentia in Den Haag uitgeroepen tot de Jonge Ambtenaar van het Jaar 2008.  Tijdens een wat matte finale, waarin Jasper Tamboer als eerste afviel, heeft hij zijn boodschap het beste kunnen verkopen. Vooral zijn elevator pitch was erg krachtig en heeft de doorslag gegeven.

Overigens kreeg Siebren ook de meeste internetstemmen, waardoor hij van onze Wassila de publieksprijs in ontvangst mocht nemen. Om het I ambtenaar feestje compleet te maken werd de hele avond fijntjes aan elkaar gekwekt door onze Joost.

Een tip aan de ook dit jaar weer voortreffelijke organisatie: probeer de finale volgend jaar iets meer body te geven, waardoor er meer evenwicht onstaat tussen inhoud en presentatie.

  1. 2 Trackback(s)

  2. jan 24, 2010: I ambtenaar » Blog Archive » Jonge Ambtenaar van het Jaar 2010
  3. jan 28, 2010: I ambtenaar » Blog Archive » Ömer Kaya wint Jonge Ambtenaar v/h Jaar 2010 verkiezing

Post a Comment