Positief kritisch over ambtenaren

Charity Rally Groningen – Murmansk

juli 2nd, 2009 Posted in Mededelingen

Murmansk Mozhno 2009

Over een paar uur rijden JW, Sander en ik met de Audi naar Groningen voor de start van de Murmansk Mozhno Charity Rally 2009. In 6 dagen rijden we van Groningen naar ons einddoel. Zo’n 4000 kilometertjes, langs al deze mooie plekjes. Dat doen we niet voor onze lol natuurlijk, maar voor deze bloedjes. Want wij hebben gouden hartjes.

Vanaf 7 juli rijden we eerst naar deze desolate plek, waarna we helemaal naar beneden rijden en via dat kunstwerk weer deze kant opkomen. In totaal circa 11.000 km in een week of drie.

De komende tijd geen blogjes van mijn hand dus. Jullie kunnen onze avonturen meebeleven op Twitter. Ik ben hier te volgen, JW hier en Sander hier. Als we onderweg goede verbindingen hebben zullen we ook wat fotootjes en HD-filmpjes online gooien. Waar dat is laat ik hier nog wel weten.

Update 1: we zijn nieuws

Update 2: de eerste beelden (friends only)

  1. 1 Trackback(s)

  2. jul 23, 2009: I ambtenaar » Blog Archive » I ambtenaar aangevallen (2)

Post a Comment