Positief kritisch over ambtenaren

I ambtenaar aangevallen (2)

juli 23rd, 2009 Posted in Mededelingen

Tijdens onze afwezigheid hebben anti-ambtenaar elementen een succesvolle aanval uitgevoerd op onze site, waardoor deze enige dagen plat heeft gelegen, zoals eerder dit jaar ook al het geval was. Deze aanval hebben we inmiddels afgeslagen, maar als jullie Google Chrome of Mozilla Firefox als browser gebruiken, dan krijgen jullie waarschijnlijk nog steeds onderstaande meldingen te zien. Dat vinden wij natuurlijk ook erg vervelend, maar we kunnen je verzekeren dat we hard bezig om dit probleem te verhelpen en er alles aan doen om het in de toekomst te voorkomen. Tot die tijd raad ik jullie aan het zekere voor het onzekere te nemen en ons alleen op HyvesLinkedIn of mij via Twitter te bezoeken.

Update 25/7: alle problemen zijn verholpen,  gewoon doorlopen, niets meer aan het handje.

kutmetperen

  1. 1 Trackback(s)

  2. dec 26, 2009: I ambtenaar » Blog Archive » 2009 war einmal

Post a Comment