Positief kritisch over ambtenaren

Eind in zicht

september 3rd, 2009 Posted in Mededelingen

top of the worldPrecies een maand geleden wenste ik dat het vandaag was en maandag was het al zo ver. Afgelopen maandag heb ik om 16:48 het definitief-concept van mijn Masterproof ingediend bij de ASRE. Zoals het een goed projectmanager betaamt heb ik, op 12 minuten na, optimaal gebruikt gemaakt van de twee jaar die voor deze Master of Real Estate opleiding staan.

Volledigheidshalve moet ik wel een slag om de arm nemen, want de 1e en 2e lezer moeten eerst nog in de komende drie weken bepalen of mijn Masterproof wel voldoende kwaliteit heeft om door mij verdedigd te mogen worden eind oktober. Als dat met goed gevolg is afgelegd, kan ik eind november tijdens ‘Graduation Day’ mijn bul in ontvangst nemen. Vanaf dat moment mag ik de titel MRE achter mijn naam zetten.

Dit betekent in ieder geval ik weer meester ben over mijn eigen vrije tijd. Ik zal jullie vanaf nu dan ook weer gaan vermaken en vermoeien met mijn blogjes.

Post a Comment