Positief kritisch over ambtenaren

2009 war einmal

december 24th, 2009 Posted in Mededelingen, Zelfbevlekking

Poesjes doen het goed in google searchAan het einde van het jaar is het weer tijd om terug te blikken en vooruit te kijken. Ook 2009 was voor ons weer een bijzonder jaar, ondanks dat ik vanwege andere bezigheden wat minder tijd aan I ambtenaar heb kunnen besteden.

In maart werd Maureen de 3000ste I ambtenaar, geheel volgens plan toevallig ook nog eens een collega van mij.  We lieten ook zien dat we het hart op de juiste plek hebben zitten door € 500,- aan Pink Ribbon te doneren. We stonden in wat bladen en we ontdekten het microbloggen. Er was ook minder goed nieuws. Tot twee keer toe werden we digitaal aangevallen waardoor de site enige tijd plat lag.

Het afgelopen jaar had geen succes kunnen worden zonder de hulp van een aantal mensen. Allereerst zou ik gastbloggers Annemarie de Bont en Rene Scheffer willen bedanken. Voor de diversiteit van deze site zou het natuurlijk nog mooier zijn als er meer mensen zouden willen meebloggen. Dus meld je aan! Natuurlijk mag een bedankje aan webmaster Sander ook niet ontbreken. Ieder probleem werd vakkundig door hem opgelost of voorkomen. Daarnaast zou ik onze vrienden van het Gemeentebanen.nl en Mijn Vakbond nog willen bedanken voor de ondersteuning.

Tenslotte, maar zeker niet op de laatste plaats, zou ik jullie willen bedanken. Zonder jullie digitale bezoekjes, mailtjes en comments zouden we het bijltje er waarschijnlijk al lang geleden bij hebben neergegooid. Bedankt daarvoor!!!

Rest ons niets anders dan jullie hele fijne dagen toe te wensen en een gelukkig, productief en voor alles gezond 2010.

Post a Comment