Positief kritisch over ambtenaren

Mag het altijd 2010 blijven?

december 31st, 2010 Posted in Mededelingen

New Year's EveHet afgelopen jaar was een bijzonder jaar voor ambtenaren. We werden door het nieuwe kabinet bejubeld en ook de burger liet z’n  waardering voor ons werk blijken maar al te graag blijken. We werden dan ook niet voor niets rijkelijk beloond het afgelopen jaar en ook de vooruitzichten voor de komende jaren zijn gunstig. Hierdoor deden we nog beter ons best en brachten we de lach terug bij de burger, die het zo zwaar te verduren heeft gehad in de economische misère van de afgelopen twee jaar.

Voor I ambtenaar was 2010 een rustig jaar. Geen interviews, geen bijzondere acties en geen nieuw jubileum lid op de I ambtenaar Hyve. Sterker nog we passeerden de 3000 leden grens…voor de tweede keer. Gelukkig heeft dat natuurlijk niets met het aanzien van onze beroepsgroep te maken, maar vooral met de onthyving van de Nederlandse samenleving. Hoogtepunt van het jaar was toch wel dat we op het pluche zijn beland. Dieptepunt was een hardnekkige writersblock.

Zelf kijk ik terug op een top jaar, dat begon onder een brug en wordt afgesloten 5-hoog in West. Ik werd tot over mijn oren verliefd op Eva en het maandje op proef bij mij komen wonen duurt inmiddels meer dan een half jaar. Op het studiefront ook goed nieuws. Eindelijk mocht ik dan MRE achter mijn naam zetten. Op het Raadhuis ging het ook fantastisch. Ik kreeg een prachtig project, waarvoor ik voor de helft van de week gedetacheerd ben op Schiphol. Qua salaris kreeg ik wat ik verdiende.

Ik mag m’n handen dichtknijpen als 2011 ook zelfs maar een beetje hetzelfde niveau haalt als het afgelopen jaar. Aan mij zal het in ieder geval niet gaan liggen. Rest mij niets anders dan jullie allen te danken voor jullie interesse, geouwehoer, kritiek en complimenten. Ik wens jullie een gezond, gelukkig en ondernemend 2011!

Post a Comment