Positief kritisch over ambtenaren

De grote I ambtenaar is jarig quizzzz

januari 3rd, 2011 Posted in Mededelingen, Zelfbevlekking

4 jaarVandaag precies 4 jaar geleden zag I ambtenaar het levenslicht. Natuurlijk moet dat gevierd worden. Niet zo uitgebreid als voorgaande verjaardagspartijtjes, maar meer in lijn met de tijdsgeest.  Dit jaar geven we daarom maar drie unieke I ambtenaar T-shirts weg. Het enige wat jullie daar voor moeten doen is de volgende drie vragen correct beantwoorden:

Hoeveel ambtenaren zijn er in Nederland?

Hoeveel gastbloggers hebben er op deze site geblogd?

Hoeveel gemeenten zijn er vandaag de dag in Nederland?

De snelste drie lezers met de goede antwoorden in de comments onder deze blog of op Hyves of via Twitter worden beloond.  Zie het maar als een verlaat kerstpakket, want als je werkgever je niet voldoende beloond, dan doen wij het wel.

Post a Comment