Positief kritisch over ambtenaren

Binden en Blijven Boeien bij de overheid

mei 12th, 2011 Posted in Reclame

Jonge ambtenaren hebben het momenteel lastig. De regering heeft aangekondigd de lonen in de publieke sector te willen bevriezen. Bovendien worden door bezuinigingen tijdelijke en flexibele contracten niet verlengd en zijn scholings- en doorgroeimogelijkheden schaars. Tel hier bij op dat het imago van de ambtenaar er de afgelopen jaren niet beter op is geworden en het probleem wordt zichtbaar.

Om de overheid als werkgever aantrekkelijk te houden, zijn er jongeren nodig die trots zijn dat ze in de publieke sector werken. Als de ingeslagen weg wordt doorgezet, worden die jongeren schaars. Hoog tijd dus voor de Jonge Ambtenaar om zijn stem te laten horen!

De afdeling Haagsteden en het Sectorbestuur Jongeren van Abvakabo FNV organiseren daarom in samenwerking met Haagse jonge ambtenarennetwerken een themabijeenkomst over de bezuinigingen: “Binden en Blijven Boeien bij de Overheid”.

Een panel bestaande uit voormalig I ambtenaar Wassila Hachchi (D66-Tweede Kamerlid), Marjon Platje (Abvakabo FNV CAO-onderhandelaar) en Pieter van Hofwegen (Jonge ambtenaar van het jaar) gaan onder leiding van Bernard Koekoek (nieuwe vice-voorzitter FNV Jong) met elkaar en met jou in discussie.

Jonge Haagse ambtenaren zijn van harte uitgenodigd om aan hen te komen vertellen wat zij belangrijk vinden in hun werk en waarom jonge ambtenaren onmisbaar zijn. Ga de discussie aan met dit panel en laat horen wat jij er van vindt!

Wanneer: woensdag 18 mei van 17.00 tot 19.00 (AANSLUITEND EEN BORREL)

Waar: Café Luden, Plein 6, Den Haag

Vragen of aanmelden: mail Nils

 

Post a Comment