Positief kritisch over ambtenaren

Er is er één jarig, hoera, hoera

januari 3rd, 2013 Posted in Mededelingen, Zelfbevlekking

6Vandaag exact 2190 dagen geleden werd I ambtenaar geboren op de populairste netwerksite van dat moment. Later dat jaar gevolgd door deze website en nog weer later door een eigen plek op LinkedIn, Facebook en Twitter. Wij waren dus al heel erg 2.0 voordat we het zelf überhaupt wisten en later volgden vele andere ambtenaren ons goede voorbeeld.

In zes jaar tijd hebben we 254 blogjes geschreven in 14 categorieën  Daar wil ik Rene K., Annemarie, Joost, Wassila, Undercover Ambtenaar en Rene S. hartelijk voor bedanken. Het afgelopen jaar was het minst productieve van de afgelopen zes jaar. Slechts 23 blogjes zagen het levenslicht, tegen 26 blogjes in 2011. Ter vergelijking, in 2008 waren dat er maar liefst 108. Gelukkig zijn de blogjes wel steeds inhoudelijker geworden, zonder dat naar ons idee de ludieke ondertoon daaronder geleden heeft.

Anders dan de voorgaande 5 jubilea geven we dit jaar geen I ambtenaar goodiespaketten, T-shirts, Caps, stikkers of andere meuk weg. Die mogen jullie zelf kopen zodat wij er ook nog wat aan hebben. Wel geven we dit jaar meer ruimte aan gastbloggers. Voel jij je geroepen om positief kritische blogs, cartoons, kattebelletjes of andere ambtenaar en/of overheid gerelateerde zaken met de wereld te delen, stuur ons dan even een e-mail.

Rest mij niets anders dan jullie een gezond en gedienstig 2013 te wensen. Laten we er weer de kantjes van aflopen de schouders onder zetten voor de publieke zaak!

 

 

Post a Comment