Positief kritisch over ambtenaren

Dat kun je wel zien, dat zijn wij

januari 3rd, 2014 Posted in Mededelingen, Zelfbevlekking

sevenWat gaat de tijd snel. Wat vandaag zeven jaar geleden begon als een gimmick op wijlen Hyves, met in de hoogtijdagen een bloeiende gemeenschap van 3.200 leden, is inmiddels doorgegroeid tot een interactieve beweging op de interwebs en ver daarbuiten.

Het afgelopen jaar bezochten honderdduizenden onze website, facebook- en Linkedinpagina en twitterden we ons suf. De populairste blog van afgelopen jaar, was degene waarin we onze slechtste kant lieten zien. Het best verkochte item in onze shop was -hoe kan het ook anders- de I ambtenaar koffiemok. De meest succesvolle actie, waar we een bescheiden aandeel in hebben mogen leveren, was er één die er voor zorgde dat Giel beloofde nooit meer een ambtenarengrap te maken. 

Dit jaar gaan we gewoon verder waar we de afgelopen jaren mee bezig waren: kritische- en vrolijke noten plaatsen bij actueel nieuws, informeren en opiniëren en soms ook gewoon slap ouwehoeren. Daar kunnen we natuurlijk altijd hulp bij gebruiken, dus kun jij typen en weet je het verschil tussen ‘kritisch’ en ‘cynisch’ laat dan van je horen.

Post a Comment