Positief kritisch over ambtenaren

Hiep hiep

januari 3rd, 2015 Posted in Mededelingen, Zelfbevlekking

8th-birthday-cakeAcht jaar geleden zagen wij het levenslicht op dat platform waar iedereen lid van was. Niet veel later lanceerden we dit blog en daarna volgden FB, LinkedIn en Twitter.

In die acht jaren schreven we 270 blogjes, plaatsten we 6651 tweets en werden we vele malen geïnterviewd over waarom we ons niet hoeven te schamen om ambtenaar te zijn. Het eerste blogje ging – hoe kan het ook anders – over een koffiepauze, het laatste over foute ambtenaren. En met we bedoel ik natuurlijk alle gastbloggers, maar ook de technische support.

Het komende jaar staan er weer mooie dingen te gebeuren. Vanaf maandag gaan we internationaal met onze eerste Belgische gastblogger en later deze maand wordt bekend wie van vier drie finalisten in de Winkel van Sinkel in Utrecht gekroond wordt tot #JAvhJ15. Daarna volgt (waarschijnlijk) de Ambtenaar 2.0 dag en eind maart is zowel de NK Veldloop Gemeenten in Utrecht als de Jonge Ambtenarendag in Almere. Aan het einde van het jaar laten we ons traditiegetrouw weer van onze beste kant zien.  Misschien halen we dit jaar wel meer dan een miljoen op. “En Nederland maar roepen dat die ambtenaren niets doen.”

Laten we er een mooi jaar van maken, voor de publieke zaak!

Post a Comment