Positief kritisch over ambtenaren

NK Veldloop Gemeenten 2015

maart 24th, 2015 Posted in Ambtenarenveldloop, Nieuws

logo_AVG_2015Wie zegt dat wij ambtenaren niet hard kunnen lopen heeft het mooi mis. Morgenochtend start namelijk de 28e NK Veldloop Gemeenten, een hardloopwedstrijd voor en door voornamelijk gemeenteambtenaren.

Dit jaar is de gemeente Utrecht gastheer en zij hebben drie prachtige routes uitgezet van 6.8 km, 10.2 km en 12.8 km. Het parcours is gelegen langs de Haarrijnseplas en voert door de historische kasteeltuinen van Kasteel de Haar bij Haarzuilens. Start en finish zijn in het Maximapark. Ruim 3.100 renners uit 250 organisaties, vooral gemeenten, doen mee met deze veldloop.

Vorig jaar werd de veldloop door en in de gemeente Helmond georganiseerd en deden er 3.200 ambtenaren mee. Winnaar van het overall klassement was de gemeente Den Haag. Begint het al te kriebelen? Dit jaar meedoen gaat helaas niet meer lukken, omdat de inschrijving gesloten is, maar op 23 maart 2016 kun je in herkansing in de gemeente Nissewaard.

Meer informatie over het evenement is te vinden op www.nkveldloopgemeenten.nl of volg @nkveldloop.

 

  1. 1 Trackback(s)

  2. jun 13, 2015: I ambtenaar » Blog Archive Tukkers winnen NK Ambtenarenvoetbal 2015 - I ambtenaar

Post a Comment