Positief kritisch over ambtenaren

Ambtenaren en de dood, niet altijd een goede combinatie

april 8th, 2015 Posted in Nieuws

begraafplaats_rechtenvrijSoms, heel soms maken wij ambtenaren ontzettend stomme fouten. Daar kunnen onze collega’s uit Den Haag over meepraten. Gelukkig kon deze fout nog hersteld worden en werd deze Scheveninger administratief gereanimeerd.

Soms zit de administratieve organisatie ons echter goed dwars en kunnen we landgenoten juist niet doodverklaren, ook al zijn ze hier al lang begraven of gecremeerd. Dit probleem lijkt echter makkelijk op te lossen.

Soms raken we zelf verstrikt in onze administratieve organisatie. Deze (Japanse) collega nam een loopje met de dood en werd daarom net voor zijn pensionering de laan uitgestuurd.

En kende je die mop al over wat er op de grafsteen van een ambtenaar staat?

Post a Comment