Positief kritisch over ambtenaren

Zaakgericht werken bij de overheid

april 10th, 2015 Posted in @ the office

Zaakgericht werken in overheidsland is hot. Het is een manier van werken, waarbij niet meer de afdeling – en de taak daarvan – centraal staat, maar de zaak ofwel de klantvraag. Het dienstverleningsproces is daarbij leidend. Zaakgericht werken draagt bij aan de verbetering van de bedrijfsvoering en dienstverlening van de overheid en zorgt voor een betere informatievoorziening.

Dertien Design heeft in opdracht van Civil Service de mooie explanimation hieronder gemaakt over zaakgericht werken bij de overheid. Mocht je meer willen weten over zaakgericht werken, dan kun je er dit uitgebreide document van Corné Dekker op naslaan. Computable heeft zaakgericht werken kernachtig samengevat in tien geboden. Mocht dat niet voldoende zijn, dan kun je ook nog naar dit congres over zaakgericht werken bij de overheid op 22 september.

 

 

 

Post a Comment