Positief kritisch over ambtenaren

Tukkers winnen NK Ambtenarenvoetbal 2015

juni 13th, 2015 Posted in Nieuws

voebahAmbtenaren lui? Vergeet het maar! Liepen we ons in maart al in het zweet tijdens het NK Veldloop gemeenten, gisteren en vandaag sloofden we ons uit op het NK Ambtenarenvoetbal 2015. Het toernooi dat al sinds 1953 bestaat werd dit jaar gehouden in de gemeente Oude-IJsselstreek.

Hoewel in hoofdzaak gemeenten zich met een team aanmelden, staat deelname ook open voor andere overheidsinstellingen (provincies, waterschappen e.d.) of daaraan gelieerde instellingen.

Op het toernooi streden 5 dames- en 19 herenteams om de cup. Bijna 400 deelnemers, scheidsrechters en vrijwilligers trotseerden de tropische omstandigheden en speelden hun wedstrijden op de velden van voetbalverenigingen v.v. Genderingen en SDOUC.

Vorig jaar ging de cup bij de vrouwen mee naar de gemeente Houten en bij de mannen naar de gemeente Zoetermeer. Dit jaar versloegen de mannen van de gemeente Enschede in de finale overtuigend de gastgemeente. Ze veroverden de titel ongeslagen. De winnaars ontvingen hun prijzen uit de handen van wethouder Peter van de Wardt van Oude IJsselstreek.

Volgend jaar wordt het toernooi gehouden in de gemeente Schiedam. Inschrijven gaat via de site van de stichting NKA.

Post a Comment