Positief kritisch over ambtenaren

9 jaar trots!

januari 3rd, 2016 Posted in Zelfbevlekking

9Precies negen jaar geleden begon ik met I ambtenaar op Hyves, het meest populaire netwerk van dat moment. Daarna volgden deze website, Twitter, Linkedin en Facebook. In die 3.285 dagen hebben we 292 blogjes gepost. Een deel daarvan door gastbloggers, waarvan @Weblieke de eerste Belgische internationale gastblogger werd met haar lijstje met beste ambtenaren van 2014. Blogjes werden niet alleen hier en op Linkedin en FB gepost, maar ook hier en sinds afgelopen jaar ook op deze nieuwe site. Het aantal microblogs steeg naar 7.486 en het aantal volgers op Twitter schoot door naar 2.213.

Volgend jaar vieren we alweer ons tweede lustrum en dat had ik nooit gedacht 9 jaar geleden. Ik had niet verwacht zo lang (inmiddels al weer 13 jaar) ambtenaar te blijven en al helemaal niet bij één werkgever. Blijkbaar heb ik het er erg naar mijn zin en blijkbaar geeft het werken voor de publieke zaak mij veel voldoening. Ik mag me dan ook bezig houden met de basis van ons werk.

Dit jaar gaan we de samenwerking met deAmbtenaar intensiveren en gaan we ons verbinden aan andere mooie initiatieven. Later deze maand hebben we nog een primeur over de ambtenaar 2.0 dag 2016. Hoe dan ook gaan we er weer een mooi jaar van maken voor de publieke zaak.

 

 

Post a Comment