Positief kritisch over ambtenaren

Te koop: I AMbtenaar

december 27th, 2017 Posted in Maarten, Mededelingen

 

 

 

 

 

Na 11 jaar, 300 blogjes, 8.354 tweetjes, vele publicaties in allerlei media en diverse persoonlijke optredens is het mooi geweest. Ik geef de I AMbtenaar pijp aan Maarten iemand anders. Wat ooit begon als een gimmick op wijlen Hyves (+3.000 leden) werd al vrij snel mijn persoonlijke kruistocht tegen de vooroordelen die er over ambtenaren zijn. Allereerst door in mijn eigen gedrag als ambtenaar (en daarbuiten) het goede voorbeeld te geven, door van buiten naar binnen te denken en te doen. Daarnaast door het positieve van ons vak te benaderen, maar ook onze misstanden te bespreken. Met humor en veel zelfreflectie.

Afgelopen zomer heb ik na 15 jaar werken voor de publieke zaak de overstap gemaakt naar de markt en trad ik toe tot het alsmaar groeiende leger van ZZP-ers. Sindsdien ben ik als inhuurambtenaar werkzaam geweest als programmamanager voor de gemeente Den Haag. Daarnaast heb ik een paar klusjes gedaan als intermediair tussen markt en overheid. Dit laatste is waarmee ik uiteindelijk mijn hele boterham wil verdienen.

Ik merk dat ik, nu ik voor mezelf werk, mijn energie in andere zaken steek en dat er minder tijd en motivatie is voor mijn kruistocht. Ik vind dat het merk I AMbtenaar iemand verdient die daar wel de tijd en aandacht aan kan geven. Daarom bied ik alles ter overname aan. Onder alles versta ik het beeldmerk I AMbtenaar, de .nl en .eu URL’s, de webwinkel, het twitteraccount (2.380 volgers), de LinkedInpagina (bijna 700 leden) en de goodwill (onbetaalbaar).  De hele rataplan dus.

Doe een mooi bod en maak me los!

Post a Comment